Ολυμπιακός Βόλου: Συγχαρητήρια στους Έφηβους

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού Βόλου ολοκλήρωσαν τη χρονιά ως πρωταθλητές Μαγνησίας, αφού στον τελικό Θεσσαλίας ηττήθηκαν 82-47 από τον Νέο Κεραυνό Λάρισας, με τον ΑΣ το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου να εκδίδει ανακοίνωση που τους αποδίδει τα εύσημα.

Αναλυτικά, το ΔΣ του συλλόγου σημειώνει: «Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου η προσπάθεια της εφηβικής ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ Θεσσαλίας. Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα Εφήβων του συλλόγου μας κατάφερε να φτάσει σε τελικό Θεσσαλίας. Το ταξίδι τελείωσε αλλά η διαδρομή ήταν γεμάτη εμπειρίες και μεγάλες συγκινήσεις. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν μεγάλη κάτω από αντίξοες συνθήκες, και για αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, στους προπονητές Νίκο Μπουντούρη και Λάμπρο Πρέκα και προπάντων στους γονείς για την βοήθεια τους και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Καλή επιτυχία πλέον σε όλους τους παίκτες μας στις πανελλήνιες εξετάσεις, είμαστε σίγουροι για αυτούς ότι θα πετύχουν τον στόχο τους. Καλή συνέχεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.