Ολυμπιακός Βόλου: Συνεχίζεται η προσπάθεια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η διαδικασία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προχωρά για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με το κάλεσμα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση από πλευράς φίλων της ομάδας να γίνεται και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ασπρόπυργο.

Εκεί για μία ακόμη φορά ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία συνεχίζεται, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να αγοράσουν μετοχές με κόστος 30 ευρώ έκαστη, απευθυνόμενοι στο υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας που βρίσκεται επί της 2ας Νοεμβρίου.

Όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό έχουν εκδοθεί χίλιες μετοχές ενώ οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου έχει δημιουργηθεί επταμελής επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο και μέλη τους κκ. Νίκο Τσεκούρα, Δημήτρη Μουρτζίνο, Αλέξανδρο Μεταφτσή, Δημήτριο Πέγιο, Γιάννη Θεοδωρίδη (ως πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών) και έναν εκπρόσωπο των οργανωμένων φιλάθλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.