Όνομα-έκπληξη αναλαμβάνει ο Τόνι Ναδάλ!

Επιστρέφει στο tour

Επί σειρά ετών υπήρξε ο προπονητής του σπουδαίου Ραφαέλ Ναδάλ. Το «φαινόμενο» από τη Μαγιόρκα, έχοντας… εκείνον στο πλάι, πανηγύρισε  τους μεγαλύτερους τίτλους της καριέρας του. Ο λόγος για τον Τόνι Ναδάλ, θείο και μέντορα του Ισπανού υπεραθλητή. Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, αμέτρητοι τίτλοι στο Ρολάν Γκαρός, τίτλοι σε Γουίμπλεντον, Αυστραλιανό Όπεν και Αμερικάνικο Όπεν κόσμησαν την τροπαιοθήκη του Ράφα, καθιερώνοντάς τον στη συνείδηση του κόσμου ως έναν από τους καλύτερους αθλητές που γνώρισε ποτέ το άθλημα του τένις.

Τα τελευταία χρόνια ο Τόνι είχε διακριτικά αποσύρει την παρουσία του από το box της ομάδας του Μαγιορκέζου, παραχωρώντας τη θέση του στον Κάρλος Μόγια. Επισήμως, ο ίδιος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να περιορίσει τα ταξίδια και να αφιερώσει περισσότερο ωφέλιμο χρόνο στην οικογένειά του.

Και να που ο θείος Τόνι επιστρέφει στο tour! Με ένα tweet από το Μόντε Κάρλο, ο 20χρονος Καναδός Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ ανακοίνωσε την προσθήκη του πολύπειρου προπονητή στο επιτελείο του. Αρχής γενομένης από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, όπου την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει το ομώνυμο τουρνουά Masters 1000 σε χωμάτινη επιφάνεια. Από τα… νέα κανόνια της ATP ο νεαρός Καναδός, ευελπιστεί στο πλάι του Τόνι Ναδάλ να βάλει τέλος στην κακοδαιμονία που τον κυνηγά σε τελικούς επαγγελματικών τουρνουά (0-7 το σχετικό ρεκόρ) και να αξιοποιήσει τα αθλητικά προσόντα που τον έχουν συστήσει στο ευρύ κοινό.

Το τουρνουά στο Πριγκηπάτο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει αύριο στις ειδυλλιακές εγκαταστάσεις δίπλα από το κύμα και αποτελεί τον πρώτο βασικό σταθμό της προετοιμασίας των αθλητών ενόψει του φημισμένου Ρολάν Γκαρός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.