Οριστικοποιούνται τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει επιλογές στο ρόστερ του, ωστόσο οι προσθαφαιρέσεις που αναμένονται τις επόμενες ημέρες θα αλλάξουν κάποια πράγματα, και με το που δοθεί η ευκαιρία για προπονήσεις άμεσα θα ξεκινήσει για όλους ένα στάδιο μίνι έως μεσαίας χρονικά προετοιμασίας, προκειμένου οι παίκτες να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για να αποφευχθούν οι τραυματισμοί που μπορεί να προκύψουν από την επιστροφή στη δράση μετά τη μακρά απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό δείχνουν να οριστικοποιούνται τα δεδομένα για τους δανεικούς από πλευράς ΑΕΛ στον Ολυμπιακό Βόλου, με τις πρώτες κινήσεις ν’ ανακοινώνονται σύντομα. Λουφάκης, Χαλάτσης και εσχάτως ο 19χρονος επιθετικός Απόστολος Κουτσιανούλης που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και έγινε φέτος επαγγελματίας στην ΑΕΛ είναι τρία από τα βασικά ονόματα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον τελευταίο μάλιστα να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην ομάδα του Πειραιά.

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη από τις 30 Δεκεμβρίου, τα ονόματα που υπό συνθήκες θα είναι διαθέσιμα για δανεισμό από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό Βόλου είναι αρκετά. Δάκτυλας, Ζαχαράκης, Φουρκιώτης, Κουτσιανούλης ακόμη και οι Στοΐνοβιτς και Χαλάτσης, είναι κάποιοι από τους παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους». Πάντως τόσο ο Κοτσιανούλης όσο και ο Στοΐνοβιτς είναι στην αποστολή της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα των Λαρισαίων με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.