ΟΥΚ Βόλου: Αναζήτηση μεταγραφών και προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται για τον ΟΥΚ Βόλου, καθώς η ενίσχυση κρίνεται αναγκαία προκειμένου να μπορέσει η ομάδα πόλο Ανδρών να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α1 κατηγορία, σε μία χρονιά που προμηνύεται δύσκολη.

Ήδη στο μικροσκόπιο του προπονητή της ομάδας, Νίκου Βενετόπουλου έχουν μπει δύο αθλητές, ένας από τις ΗΠΑ και ένας από την Αυστραλία, και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επαφές από την πλευρά της διοίκησης με τους εκπροσώπους των αθλητών. Οριστικές συμφωνίες ωστόσο δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο, με τους διοικούντες του βολιώτικου συλλόγου να εξετάζουν και εναλλακτικές επιλογές, στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου προϋπολογισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο οι κινήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου οι παίκτες να αρχίσουν προπονήσεις με τα υπόλοιπα μέλη του ΟΥΚ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι η προετοιμασία για το σύνολο του Νίκου Βενετόπουλου διεξάγεται χωρίς εμπόδια. Αυτό γιατί αρκετοί από τους πολίστες του βολιώτικου συνόλου έχουν ενταχθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ενόπλων, κάτι που δυσκολεύει τη δουλειά του προπονητή του βολιώτικου σωματείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.