Πάει για Σεπτέμβριο το κύπελλο ΕΣΚΑΘ

Μετά και τις εκλογές για νέο ΔΣ

Δεν προχωράει τουλάχιστον άμεσα η διοργάνωση του φετινού κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, παρά το ότι έχουν προκύψει οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4, καθώς οι ημερομηνίες δεν βγήκαν και οι ομάδες είναι ήδη σε… αγρανάπαυση με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως είναι γνωστό, AE Λάρισας, Ίωνας Βόλου, Νέος Κεραυνός Λάρισας και Τρίκαλα 14-Φούντας έχουν προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο το πρόγραμμα (και) από συγκυρίες πήγε πίσω. Λίγο η συμμετοχή του Νέου Κεραυνού στην τελική φάση Παίδων, λίγο η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των πλέι οφ και λίγο οι διαφαινόμενες εκλογές ήρθαν και άλλαξαν το πρόγραμμα.

Κυπελλούχος φυσικά πρέπει να βγει. Οπότε, με το πέρας των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΣΚΑΘ (την Κυριακή 2 Ιουλίου η διαδικασία) η νέα διοίκηση θα κληθεί να διαχειριστεί τη συνέχεια και την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης. Πιθανότατα τα πλάνα «δείχνουν» προς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν και οι ομάδες θα επιστρέψουν στη δράση, ενώ η αρχική απόφαση είχε ορίσει τη διεξαγωγή των αγώνων στην πόλη των Τρικάλων.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.