Παίζοντας με δέκα από το 6’, ο Βόλος 2004 γνώρισε βαριά ήττα

Φάση από το Βόλος 2004-Αστέρας Τρίπολης 0-5
Από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-5 στο Βασδέκειο

Βαριά ήττα, παίζοντας από το 6ο λεπτό με δέκα παίκτριες, γνώρισε στο Βασδέκειο ο Βόλος 2004 από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-5 για τη 18η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Για την ομάδα της Έλενας Κουσκούνη δεν έφταναν οι έξι απουσίες, ήρθε και η αποβολή μόλις στο 6’ της τερματοφύλακα Θεοχάρη, που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και πήρε την κόκκινη κάρτα.

Το φάουλ εκτέλεσε εύστοχα η Τζαφέρη από το ημικύκλιο της περιοχής, νικώντας τη Ζήγρα, που είχε ξεκινήσει ως αριστερή μπακ, αλλά αναγκάστηκε να παίξει σαν γκολκίπερ ως το τέλος. Ετσι έγινε το 0-1, με τις Βολιώτισσες, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, να προσπαθούν για την ισοφάριση και είχαν χαμένο τετ-α-τετ στο 29’ με τη Γκέκα, που σούταρε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες -κι αφού πρώτα η Μπάρτζου αστόχησε στο 50’ για τις γηπεδούχες- πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ. Η Μπάσκα σκόραρε δύο φορές στο 63ο και 79ο λεπτό και η Φακίνου, Δρακωνάκη από μία στο 71’ και το 76’ αντίστοιχα για το τελικό 0-5.

ΒΟΛΟΣ 2004: Θεοχάρη, Νάνου Ευφροσύνη, Νικοπούλου, Κέκου, Ζήγρα, Τσούκα, Μαρτίνεζ (76’ Χαρατσή), Κατσιγιάννη, Γκέκα (83’ Μανουηλίδη), Παπαδοπούλου, Μπάρτζου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Ζιώγα (66’ Μελισσού), Μεντόσα, Μιχαλοπούλου, Φιγκέιρας, Ντούρκοβιτς (83’ Καντζιώρα), Τζαφέρη, Δρακωνάκη (83’ Λαμπράκη), Γούλα (66’ Φακίνου), Καραγιάννη, Μοσκοφίδου (55’ Μπάσκα).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.