Πάλη: Θετικές εμφανίσεις για αθλητές του Ολυμπιονίκη

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας καταβάλλει αξιόλογες προσπάθειες επέστρεψαν στη βάση τους οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου πάλης Ολυμπιονίκη Βόλου από τα Τρίκαλα, όπου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης Παμπαίδων-Παγκορασίδων Κ15.

Οι αθλητές του Ολυμπιονίκη κατέλαβαν δύο τρίτες θέσεις με τις Φωτεινή Ναλμπάντη στα 58 κιλά και Ελένη Γαβρινιώτη στα 50 κιλά, καθώς και δύο έβδομες θέσεις με τους Γιώργο Μανουσογιωργάκη στα 57 κιλά  και Ιωάννα Χατζηαργυρίου στα 58 κιλά.

Στα Τρίκαλα και πάλι, με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, με τους αθλητές του Ολυμπιονίκη να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις  κατακτώντας  και 2 μετάλλια. Συγκεκριμένα πρώτος αναδείχθηκε ο Θεόφιλος Σπυρόπουλος, τρίτος οπ Δημήτρης Λεμονής και όγδοος ο Ευστάθιος Γλάρος.

«Συνεχίζουμε δυνατά και πολλή όρεξη για τις επόμενες διακρίσεις! Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τη συνολική τους παρουσία!» αναφέρει από την πλευρά της η διοίκηση του Ολυμπιονίκη.

Βολιώτικες παρουσίες στο διεθνές τουρνουά Κ17 της Ρουμανίας

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα πάλης βρίσκεται στη Ρουμανία όπου πραγματοποιείται διεθνές τουρνουά για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 17 ετών.

Ήδη καταγράφηκαν και οι πρώτες βολιώτικες προσπάθειες, καθώς στην 5η θέση στα 51 κιλά της ελευθέρας πλασαρίστηκε ο Βησσαρίων Φούντας από τον Παλαιστικό Όμιλο Βόλου, ενώ την όγδοη θέση κατέλαβε ο Ηλίας-Ραφαήλ Καρνάβας (65 κιλά ελευθέρας) του Ολυμπιονίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.