ΠΑΟΚ και Άρης θέλουν να συνεχίσουν… ευρωπαϊκά

Με τους ΠΑΟΚ και Άρη να παίζουν το ευρωπαϊκό… μέλλον τους, διεξάγονται το προσεχές τριήμερο (1-3 Αυγούστου) οι αγώνες ρεβάνς για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκαν ισόπαλες στα παιχνίδια που έδωσαν την περασμένη εβδομάδα κι έτσι καλούνται να πάρουν τη νίκη στους αγώνες που θα δώσουν την Πέμπτη (3/8), προκειμένου να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό… ταξίδι τους.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Ιερουσαλήμ κόντρα στην Μπεϊτάρ (20:30), με το 0-0 της Τούμπας να έχει αφήσει ανοιχτούς… λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από την πλευρά του, ο Άρης υποδέχεται την Αραράτ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:15), με τις δύο ομάδες να εκκινούν από την ίδια αφετηρία για την πρόκριση, καθώς η αναμέτρησή τους στην Αρμενία έληξε ισόπαλη 1-1.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ξέρουν ήδη τον επόμενο αντίπαλό τους, εφόσον περάσουν στον Γ΄ προκριματικό γύρο. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τη Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ οι παίκτες του Άρη θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Κιέβου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.