ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος απόψε στις 20:30

Η προαναγγελία του αγώνα από τη Super League

Τον ΝΠΣ Βόλος φιλοξενεί απόψε στις 20:30 ο ΠΑΟΚ, με τη διοργανώτρια Αρχή της Super League να δίνει στη δημοσιότητα την προαναγγελία του αγώνα, με ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Super League, πέντε διαδοχικές νίκες απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος έχει ο ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως έδρας και στις τέσσερις από αυτές δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Την περσινή σεζόν ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 4-2 στην αναμέτρηση τους για Stoiximan Playoffs.

Αυτό το σερί έχει ξεκινήσει μετά την εντυπωσιακή ισοπαλία με 4-4 που σημειώθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2021 στην Τούμπα και είναι η μοναδική φορά που πήρε βαθμό ο ΝΠΣ Βόλος σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις με τον ΝΠΣ Βόλος και είναι μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης οι ομάδες που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ εναντίον τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε σημειώσει τέσσερα γκολ συνολικά στις δύο πρώτες φορές που είχε υποδεχθεί τον ΝΠΣ Βόλος (1-0 και 3-1) και στη συνέχεια σημείωσε τέσσερα στα τρία από τα έξι ματς που ακολούθησαν. Στην ισοπαλία του πρώτου γύρου της σεζόν 2021-22 (4-4), στη νίκη του με 4-0 στον δεύτερο γύρο της ίδιας σεζόν με γηπεδούχο τον ΝΠΣ Βόλος και στην περσινή τους αναμέτρηση με για τα Stoiximan Playoffs (4-2).

Αυτή θα είναι η έκτη αναμέτρηση με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και στις προηγούμενες δέκα στο σύνολο και στις δύο έδρες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά 8 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι αριθμοί:

5 συναντήσεις

4 νίκες ΠΑΟΚ

1 ισοπαλία

0 νίκες ΝΠΣ Βόλος

Γκολ: 15-6

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.