Παραμένει πρόεδρος στον Αίαντα Σούρπης ο Κωστούλας, οι πρώτες ανανεώσεις

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για ν’ ανανεωθεί η θητεία του Χρήστου Κωστούλα στον προεδρικό θώκο του Αίαντα Σούρπης, κάτι που έγινε κατόπιν ομόφωνης απόφασης των εκλεγμένων μελών, όπως τουλάχιστον αναφέρει ανάρτηση στα social media, κάνοντας γνωστές και τις πρώτες ανανεώσεις συμφωνιών με ποδοσφαιριστές.

Έτσι, και τη νέα περίοδο με τα κιτρινόμαυρα χρώματα θα συνεχίσουν οι Αιμιλιάνο Μπιρτσάι, Βαγγέλης Παπανικολόπουλος, Βαγγέλης Νικογιάννης, Γιάννης Ξηροκώστας, Αναστάσιος Γκόγκος, Κώστας Κατσαβριάς, Γιώργος Κωστούλας και Γιώργος Ντούρας.

Από εκεί και πέρα αναφέρεται ότι σύντομα θ’ ανακοινωθεί το όνομα του προπονητή, των βοηθών του καθώς και νέες ανανεώσεις και μεταγραφές… Θα μπορούσε να εκτιμήσει κανείς ότι ο Μιχάλης Ανδρωνάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ωστόσο και πάλι δεν μπορεί να προδικάσει κάτι τέτοιο, εφόσον δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό από τον σύλλογο.

«Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας ότι η διοίκηση όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει όλες τις κινήσεις που χρειάζονται ώστε ο Αίντας της νέας περιόδου να είναι εξίσου ανταγωνιστικός και δυνατός στον πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ…» καταλήγει η διαδικτυακή ανάρτηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.