Παρασκευάς: «Μας αδικεί η βαθμολογική θέση»

Αισιοδοξεί για περισσότερες νίκες ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου

Δεύτερη μπασκετική… νιότη φαίνεται ότι διανύει ο έμπειρος φόργουρντ του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Παρασκευάς, αφού σχεδόν σταθερά αποτελεί έναν από τους πρώτους σκόρερ των «ερυθρόλευκων» σε κάθε αναμέτρηση. Άλλωστε και απέναντι στη Μελίκη απέδωσε τα μέγιστα, πετυχαίνοντας τους 30 από τους 68 πόντους της ομάδας του, με τον ίδιο να σημειώνει στο «Magnesiasports» ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αδικείται από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

Όντας και ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αναφέρεται στην αδικία που όπως υποστηρίζει βρίσκεται απέναντι ο Ολυμπιακός Βόλου. «Μας αδικεί η βαθμολογική θέση με βάση την προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει μέχρι στιγμής, τόσο στις προπονήσεις όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου, απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αδικούμε σίγουρα τους εαυτούς μας σε κάποιες αναμετρήσεις, αλλά έχουμε υπάρξει και λίγο άτυχοι, αφού και τραυματισμούς είχαμε και κάποια αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά χωρίς να εξαρτάται από εμάς μόνο» σημείωσε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «2-3 παιχνίδια κρίθηκαν στο καλάθι, ενώ απέναντι σε αντιπάλους που προβάλλουν ως φαβορί για την άνοδο ηττηθήκαμε με πολύ μικρές διαφορές».

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά επαναλαμβάνει και προσθέτει ότι: «Η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε δεν αντικατοπτρίζει αυτήν την προσπάθειά μας. Ωστόσο πιστεύω με την ενεργοποίηση του Μουρατίδη που εντάχθηκε στην ομάδα μας και με το πιο βατό για μένα πρόγραμμα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, τα παιχνίδια στα οποία έχουμε ως στόχο τη νίκη θα τα πάρουμε και θα κυνηγήσουμε και εκπλήξεις».

Στόχος στο τρία στα τρία

Ποιο είναι λοιπόν αυτό το πιο βατό σύμφωνα με τον Γιώργο Παρασκευά (εσχάτως απέκτησε το παρατσούκλι «Ο Εμπειρότατος»); Ήδη ο πρώτος γύρος στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής έχει ολοκληρωθεί, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι 11ος στην κατάταξη και να ισοβαθμεί με τον ΣΚ Ιωάννινα, έχοντας τρεις νίκες και εννέα ήττες.

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου παίρνει ανάσες αφού έχει ρεπό στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, ενώ στις 13 Φεβρουαρίου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας, μία ομάδα που στον πρώτο γύρο την κοίταξε στα μάτια αλλά γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με σκορ 56-49. Από τη συγκεκριμένη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ν’ αρχίσουν την αγωνιστική αντεπίθεσή τους, να επαναλάβουν από εκεί και πέρα το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά (αυτήν τη φορά εκτός έδρας) αλλά και να κερδίσουν στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, που είναι μία ομάδα στα μέτρα των «ερυθρόλευκων». Με τρεις νίκες σ’ αυτά τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.