Παράταση για τις εργασίες στο «Παντελής Μαγουλάς» μέχρι 2 Δεκεμβρίου

Την απόφαση να δοθεί χρονική παράταση για την ολοκλήρωση των εργασιών βελτίωσης και συντήρησης των εγκαταστάσεων στο «Παντελής Μαγουλάς» μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2020 αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρακτικό της απόφασης, επειδή μεταξύ άλλων υπήρξαν καθυστερήσεις οι οποίες δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του αναδόχου σύμφωνα με το από 28-8-2020 πρακτικό της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής της προμήθειας του θέματος, το οποίο εισηγείται να δοθεί χρονική παράβαση στη σύμβαση μέχρι την 2/12/2020, η οικονομική επιτροπή αποφάσισε: «Την έγκριση χρονικής παράτασης της σύμβασης της προμήθειας: «Συντήρηση βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Παντελής Μαγουλάς», με ανάδοχο την «ΤΕΧΝΙΚΗ Β. ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», έως την 2/12/2020, με την προϋπόθεση της μη υπέρβασης των αναγραφόμενων στη διακήρυξη ποσοτήτων και της μη περαιτέρω οικονομικής επιβάρυνσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση προηγούμενη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής είχε δοθεί και άλλη παράταση στο έργο, μέχρι 4 Μαΐου, με τον προϋπολογισμό μελέτης να φτάνει τις 329 χιλιάδες ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.