Πέμπτη ήττα για ΟΥΚΒ, σβηστός και πάλι ο πίνακας (photos)

O ΟΥΚ Βόλου δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα με τον ισχυρό ΝΑΟ Κέρκυρας στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, για την 7η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη σε ματς που έγινε και πάλι χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα, που ήταν τελείως σβηστός, έχασε με 8-13 από τους Κερκυραίους, οι οποίοι έκαναν δυνατό φίνις και με επιμέρους σκορ 1-5 στην τελευταία περίοδο μετέτρεψαν το εύθραυστο 7-8 του τρίτου οκταλέπτου σε μία άνετη νίκη.

Έτσι, έφτασαν στους 15 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση, με τον ΟΥΚΒ να μένει στους δύο πόντους και στην τελευταία θέση μετά την 5η του ήττα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-4, 3-2, 1-5

ΟΥΚ Βόλου (Πλατανίτης): Νάσιος, Ρουμελιώτης, Καραΐσκος, Βερβερίδης 2, Καψάλης, Καλαμπαλίκης, Δημητρίου, Πετρόπουλος, Κουφιδάκης 1, Βασιλούδης 2, Λιμπιντάκης, Γλούμης Π. 1, Μαλαμούσης, Νικολέρης 2, Μεριστούδης

ΝΑΟ Κέρκυρας (Καρδόνας): Μάμαλης, Βέλιος, Κουλούρης, Ξενάκης 4, Γιαννιώτης 1, Κουλιεράκης 3, Γκότσης 3, Μπρέντανος, Κασίμης 1, Γλούμης Δ., Τίγκας 1, Μελιδωνιώτης, Ιασινόμοπουλος, Κατσαρός, Καρδόνας Αλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.