Περιμένει Αλιατίδη, δύσκολα ο Καμπαγέρο ενόψει Τρίγλιας

Προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης στο 3ο προς 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ολυμπιακό Βόλου, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Τρίγλια, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ήδη οι παίκτες φόρτισαν τις μπαταρίες τους μετά το ρεπό και πλέον ξεκίνησαν προπονήσεις, με τον Στάικο Βεργέτη να επισημαίνει τα λάθη που έγιναν. Από την άλλη ήδη μετράει απουσίες, αφού υπάρχουν τόσο  τραυματισμοί όσο και ποινές.

Ο Αντόνιο Ροχάνο δεν υπολογίζεται αφού αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» και οι «κυανόλευκοι» περιμένουν να ενημερωθούν για το εύρος της πονής (1-4 αγωνιστικές…). Από την άλλη ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης Αλιατίδης ακόμη πονά από το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και αύριο θα ξεκαθαρίσει πότε θα επιστρέψει στο πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων.

Παρακολούθησαν πρόγραμμα για τη χειραγώγηση αγώνων

Πέρα από την προπόνηση σήμερα, τα μέλη της Νίκης Βόλου παρακολούθησαν το ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με την επωνυμία «Ακεραιότητα» που υλοποιεί η Sportradar σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τις επαγγελματικές λίγκες.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά την πρόληψη του φαινομένου της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων στη χώρα μας. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και συμμετείχε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Koπή πίτας την ερχόμενη Παρασκευή

Την ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας πραγματοποιεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ο σύλλογος της Νίκης Βόλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Γκάζι» και θα αρχίσει στις 20:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.