Περιμένει και τα δεδομένα της Λίγκας η Νίκη Βόλου

Οργανώνεται για τη νέα χρονιά 

Kαθοριστική είναι η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2 για τη Νίκη Βόλου αλλά και για όλες τις ΠΑΕ της κατηγορίας, με την ερχόμενη Πέμπτη να φέρνει ειδήσεις τόσο σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, όσο και για τα οικονομικά.

Με τις ομάδες να έχουν λαμβάνειν από τη δημόσια τηλεόραση, και να περιμένουν και τα τηλεοπτικά δεδομένα για τη νέα χρονιά, θα μάθουν παράλληλα και περισσότερα για την έναρξη του πρωταθλήματος (24 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αλλά και για τον καταρτισμό των ομίλων.

Το τελευταίο θέμα είχε τεθεί υπόψη των εκπροσώπων των ΠΑΕ και στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, ενώ είχε τεθεί και θέμα για διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ, με προτάσεις να κατατίθενται από εκεί και πέρα από την πλευρά των ΠΑΕ.

Η Νίκη πάντως έχει ξεκάθαρες προτάσεις, και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί προ εκπλήξεων ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους ομίλους και τους αντιπάλους της ερχόμενης χρονιάς. Γι’ αυτό και έχει ετοιμάσει όλα τα επιχειρήματά της, θεωρώντας ότι μπορεί και θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική για τη διεξαγωγή ενός αξιόπιστου πρωταθλήματος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.