Πετυχημένο το πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου 5X5 στο Αθλητικό Κέντρο Ζαγοράς

Με συμμετοχές 80 και πλέον ατόμων

Πόλο έλξης για δεκάδες αθλούμενους και αθλούμενες, αποτέλεσε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5 x 5 του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο, καθώς στο Αθλητικό Κέντρο διοργανώθηκε με επιτυχία το 15ο Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Στη διάρκεια των απονομών στις 12 ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες καλύπτοντας ηλικιακά από παιδιά μέχρι ενήλικες, ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου συνεχάρη τον συνδιοργανωτή Αθλητικό Σύλλογο Κένταυρο Ζαγοράς για την οργανωτική φροντίδα του διήμερου τουρνουά, το οποίο προσέλκυσε περισσότερα από 80 άτομα διαφόρων ηλικιών.

«Παίζουμε επίθεση απέναντι στα προβλήματα που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και κερδίζουμε καθημερινά με ομαδικό πνεύμα την εξωστρέφεια και την πρόοδο του τόπου μας, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή, τόνισε ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του κατά την απονομή και συνέχισε:

«Με πυλώνες τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, η τουριστική ανάπτυξη ενισχύεται σε μια κρίσιμη περίοδο με σύγχρονες υποδομές, ανθεκτικές και προσβάσιμες σε όλους, ντόπιους και τουρίστες, ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου.

Συνεχίζουμε ως Δημοτική Αρχή να στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας το πολυσήμαντο έργο των Συλλόγων και να διοργανώνουμε μαζί τους εκδηλώσεις γιατί σε αυτήν την προσπάθεια κανείς δεν είναι μόνος.

Όλοι μαζί στηρίζουμε και αναπτύσσουμε τον Αθλητισμό για εμάς, τα παιδιά, τα εγγόνια μας, για τον Δήμο μας.

Αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία και υλοποιούμε τον αναπτυξιακό σχεδιασμό μας με σύγχρονα έργα, προκειμένου η νεολαία να βρει δημιουργική διέξοδο και έκφραση στον Αθλητισμό.

Η καινούργια εικόνα του Αθλητικού Κέντρου εδώ στη Ζαγορά, το νέο γήπεδο 5×5 στον Άγιο Δημήτριο και σταδιακά η αναβάθμιση κι άλλων αθλητικών υποδομών, αποτελούν μέρος του σχεδιασμού μας για βιώσιμες εγκαταστάσεις τις οποίες θα απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες.

Ήδη με την Περιφέρεια Θεσσαλίας εξετάζουμε την δημιουργία μιας νέας αθλητικής εγκατάστασης στον Δήμο μας ενώ προσεχώς έρχονται νέα διοργανώσεις όπως ο ορεινός αγώνας δρόμου Ζαγόραθλον, το ποδοσφαιρικό τουρνουά Beach Soccer στην παραλία του Χορευτού κ.ά. Και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής, καθιστώντας τον τόπο μας πιο ελκυστικό και ανθρώπινο για τους κατοίκους του και τους επισκέπτες. Συνεχίζουμε να εμπνέουμε, να συμμετέχουμε, να δίνουμε τον καλό αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.