Πήρε τη διεθνή Μαρία Ξάνθη ο Βόλος 2004

Μία νεαρή παίκτρια, που κατάγεται από την περιοχή του Αλμυρού, έπαιξε στον Μαγνησιακό και συνέχισε στις Ελπίδες Καρδίτσας, με τις οποίες έφτασε να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική κορασίδων απέκτησε ο Βόλος 2004. Ο λόγος για τη Μαρία Ξάνθη, η οποία θα αποτελέσει μεγάλο όπλο για τις ερυθρόλευκες ενόψει της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική. Η ανακοίνωση:

“Σε μια πολύ σημαντική μετεγγραφή προχώρησε η ομάδα μας, αποκτώντας από τις Ελπίδες Καρδίτσας τη ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΗ. Η Μαρία αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και παρά την μικρή της ηλικία διαθέτει πλούσιες εμπειρίες, ενώ αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της νέας σεζόν.

Η Μαρία είναι γεννημένη το 2002 και κατάγεται από την Αμαλιάπολη Αλμυρού. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών από τις ακαδημίες του Άθλου Αλμυρού, ενώ στα 12 έβγαλε το πρώτο της δελτίο στην ομάδα του Μαγνησιακού με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Β’ Εθνική.

Στα 14 έκανε το μεγάλο βήμα στην Α’ Εθνική, παίρνοντας μετεγγραφή για τη δευτεραθλήτρια Ελλάδας ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας. Με την ομάδα της Καρδίτσας είχε γεμάτες χρονιές και έφτασε να αγωνιστεί την περασμένη σεζόν μέχρι τους ομίλους του Champions League.

Αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας κορασίδων, με την οποία την προηγούμενη χρονιά συμμετείχε στον 9ο προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και κατάφερε μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια της αποστολής να προκριθεί στην elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17.

Καλωσορίζουμε τη Μαρία στην ομάδα μας και της ευχόμαστε να έχει μια πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα μας, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Κουτσονάσιο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Επίσης ευχαριστούμε την οικογένεια της Μαρίας για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.