Πίστη στην εμπειρία των παικτών

Πίστη ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι έμπειροι, για να διαχειριστούν την κακή συγκυρία με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και την πτώση από την πρώτη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό που θα μετρήσει πολύ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πριν το ντέρμπι με τη Νίκη, αλλά και κατά τη διάρκειά του παιχνιδιού. Αυτή ξεκινά ουσιαστικά αύριο Τετάρτη μετά το σημερινό ρεπό με προπόνηση στις 11 το πρωί.

Ο Τίμος Καβακάς στάθηκε άτυχος στο ντεμπούτο του, αφού, όπως και ο προκάτοχός του Π. Τζαναβάρας, είδε την ομάδα του να πετά δύο βαθμούς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική λόγω ενός χαμένου πέναλτι.

Όμως, με τις δηλώσεις του την Κυριακή μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής έδωσε το σύνθημα, για να σηκώσουν όλοι κεφάλι, υποστηρίζοντας ότι δε γίνεται να μεμψιμοιρεί ο Ολυμπιακός Βόλου, τη στιγμή που είναι δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Σίγουρα τα πράγματα αλλιώς τα υπολόγιζαν κι αλλιώς ήρθαν στον Ολυμπιακό, αλλά μπροστά υπάρχει ένα ντέρμπι με ιδιαίτερη σημασία, που μπορεί σε περίπτωση επιτυχίας να σβήσει ό,τι αρνητικό προκάλεσαν οι δύο ισοπαλίες που προηγήθηκαν.

Μέσα στους κόλπους της ομάδας θεωρούν ότι το τελευταίο αποτέλεσμα είναι πιθανόν να λειτουργήσει θετικά για το επόμενο ματς, αφού οι ποδοσφαιριστές θα πάνε με το μέγιστο της συγκέντρωσης στο ματς του Π. Μαγουλάς και με τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό αρκετά θιγμένο, θέλοντας να αποδείξουν ότι η τρίτη θέση δεν είναι γι’ αυτούς. Βέβαια, από την άλλη αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού και λόγω της δύσκολης έδρας, στην οποία δε θα έχουν τον κόσμο τους, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως είναι με την πλάτη στον τοίχο και ελπίζουν ότι η τύχη θα τους δώσει αυτή τη φορά αυτό που τους στέρησε στα δύο προηγούμενα ματς.

Σε ό,τι αφορά τις απουσίες των Οικονόμου, που είναι τιμωρημένος, και Μπρίτος, που είναι τραυματίας, είναι σίγουρα σημαντικές, αλλά Σταύρου και Ευθυμιάδης που λογίζονται ως πιθανότεροι να παίξουν στις θέσεις τους, όλοι θεωρούν ότι δε θα αφήσουν να φανούν τα κενά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.