Πλέι οφ και πλέι άουτ για τη SL2-Θέμα Solidarity θέτουν στην ΕΠΟ οι ΠΑΕ

Οι πρώτες αποφάσεις της σημερινής συνεδρίασης

Ενώ το ΔΣ της Super League 2 βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πρώτες αποφάσεις φαίνεται ότι έχουν ληφθεί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκήρυξη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο υπερψηφίστηκε με βάση την πρόταση της διοργανώτριας, περιλαμβάνοντας πλέι οφ και πλέι άουτ!

Η προκήρυξη για το ερχόμενο πρωτάθλημα εγκρίθηκε με 14 ψήφους υπέρ, πέντε κατά και ένα λευκό. Από εκεί και πέρα περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται τις επόμενες ώρες να γίνουν γνωστές.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκε το πλάνο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τμημάτων υποδομής, με το πρωτάθλημα Κ19 να μην ολοκληρώνεται ποτέ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο η απόφαση για την προκήρυξη δεν ελήφθη, κάτι που αναμένεται να γίνει σε επόμενη συνεδρίαση.

Ωστόσο, από την άλλη, η Λίγκα δεν καθυστερεί να ζητήσει περισσότερα από την ΕΠΟ για το ποσοστό που λαμβάνουν οι ομάδες από το αναπτυξιακό πρόγραμμα solidarity της UEFA. Για ένα πρωτάθλημα που την περασμένη χρονιά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, οι ομάδες ζητούν πλέον περισσότερα χρήματα, ζητώντας ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με τη Super League 1, που έχει από την πλευρά της βέβαια τρία πρωταθλήματα ηλικιακών κατηγοριών (Κ15, Κ17 και Κ19). Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα από το Solidarity προορίζονται για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών των ΠΑΕ…

Τέλος, ψηφίστηκε ως επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 η Nike Flight DN 3595-100.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.