ΠΟ Βόλος: Ικανοποίηση για τις εμφανίσεις Βολικάκη-Χαρόβα στην Πορτογαλία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αγώνες στην Πορτογαλία για τους αθλητές του ΠΟ Βόλος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο βολιώτικος ποδηλατικός σύλλογος, κάνοντας λόγο για δυνατό ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική σεζόν.

«5η θέση στην μεγάλη κατηγορία Men Elite για το πρωταθλητή μας Χρήστο Βολικάκη, στα χνάρια του ακολουθεί ο έφηβος της ομάδας (σ.σ. Μιλτιάδης Χαρόβας), με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων!  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνοδό της ομάδας Γρηγόρη Μελίσση και φυσικά στους ομοσπονδιακούς προπονητές που ήταν πάντα στο πλευρό των αθλητών μας , όποτε και αν τους χρειάστηκαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στην Πορτογαλία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΟ Βόλος.

Από την πλευρά του, με διαδικτυακή δημοσίευσή του, ο Χρήστος Βολικάκης επισημαίνει τα εξής: «Πρώτος αγώνας της νέα αγωνιστικής χρονιάς  μετά από ένα μεγάλο  διάστημα ξεκούρασης και αποχής από το αγαπημένο μου ποδήλατο ξανά στην δράση, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο 5η θέση στο τελικό του σκρατς. Είμαι εδώ και θα συνεχίζω να παλεύω μέχρι τέλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους  είναι σύμμαχοι μου σε αυτή την προσπάθεια! Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές που έδωσε ο καθένας την δίκη του μάχη»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.