Ποδηλασία: Oι Ισπανοί αποθεώνουν τον Χρήστο Βολικάκη

«Το αστέρι της σεζόν», είναι ο χαρακτηρισμός που αποδίδουν στον Βολιώτη ποδηλάτη, Χρήστο Βολικάκη στις Βαλεαρίδες Νήσους, όπου και προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 33χρονος ποδηλάτης εντάχθηκε στην Arabay Team και τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στη Μαγιόρκα, μαζί με τον αδελφό του Ζαφείρη, προετοιμαζόμενος για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις,

Το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό μέσο των Βαλεαρίδων Νήσων, το IB3, έκανε αφιέρωμα στην Arabay, μια νέα ομάδα στο χώρο της επαγγελματικής ποδηλασίας.

Η ομάδα δημιουργήθηκε πέρυσι, αλλά πρόλαβε να πάρει μέρος μόλις σε τέσσερις αγώνες, καθώς μετά η πανδημία του κορωνοϊού σταμάτησε τα πάντα. Φέτος, όμως, τα όνειρα είναι διαφορετικά και η συμφωνία με τον Χρήστο Βολικάκη εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

«Είναι το αστέρι της σεζόν» αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, με ειδική αναφορά στον Βολιώτη ποδηλάτη, που στις δηλώσεις του μιλά για το μεγάλο στόχο του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε για την ποδηλατική ομάδα της περιοχής.

Sports3.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.