Ποδοσφαιριστές Αιγάλεω για αναδιάρθρωση: «Παιχνίδι τένις που θα ζήλευε και ο Τσιτσιπάς»

Oι ποδοσφαιριστές ακόμα μιας ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τοποθετούνται για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης και ζητούν την άμεση εξεύρεση λύσης.

Μετά τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, του Πανσερραικού, της Ρόδου και του Ολυμπιακού Βόλου σειρά πήραν οι παίκτες του Αιγάλεω.Στην ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές τονίζουν χαρακτηριστικά πως 1500 οικογένειες βρίσκονται ένα βήμα πριν από έναν εργασιακό μεσαίωνα που δημιουργεί ο υφυπουργός των λίγων όπως χαρακτηρίζουν τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έξι μήνες έχουν περάσει από το τελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, και εμείς οι ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Γυμναστές, φροντιστές, διοικητικοί υπάλληλοι έχουμε καταντήσει θεατές, Όχι ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά ενός αγώνα τένις ανάμεσα στον Υφυπουργό κύριο Αυγενάκη εναντίον της ΕΠΟ, μιας και το μπαλάκι της αναδιάρθρωσης πηγαίνει με μεγάλη μαεστρία που θα ζήλευε και ο Τσιτσιπάς, από τη μια πλευρά στην άλλη.Έξι μήνες έχουν περάσει και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει στο χώρο εργασίας μας. Έξι μήνες και ουσιαστικά 1500 οικογένειες είναι ένα βήμα πριν από έναν εργασιακό μεσαίωνα που δημιουργεί ο υφυπουργός των λίγων κύριος Αυγενάκη. Παίκτες χωρίς συμβόλαια, ανασφάλιστους και χωρίς καμία προοπτική θα είναι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Πρόεδρο και Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κύριο Άρη Παλτόγλου για τη στήριξη του προς το πρόσωπό μας, αλλά και για την μεγάλο αγώνα αυτός μαζί με τους υπόλοιπους προέδρους της Football League και δηλώνουμε συμπαραστατες μέχρι τη τελική νίκη».

soccerplus.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.