Ξεχωριστή θα είναι η αυριανή Δευτέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου αφού έχει δώσει ραντεβού με τον κόσμο του στο ΕΑΚ, όπου η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παραδώσει τις πρώτες κάρτες διαρκείας!
Μάλιστα θα υπάρχει γνωριμία κόσμου διοίκησης, δηλαδή με τον κ. Ι. Παπαδόπουλο, που θα είναι εκεί για να ακούσει ερωτήματα και απορίες.
“Τη Δευτέρα 31/7 το απόγευμα (19:30 – 21:00) και την Τρίτη 1.8 το απόγευμα (19:00 – 21:00) θα είμαστε όλοι μαζί στο ΕΑΚ για την παραλαβή των πρώτων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023 -2024.
Η νέα διοίκηση θα είναι εκεί για να ακούσει κάθε κάτοχο διαρκείας, ερωτήματα και απορίες. Κάθε κάτοχος διαρκείας θα έχει φέτος το σεβασμό που του αξίζει. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά. Ελάτε να δείτε ποιοι είμαστε. Σας περιμένουμε στο ΕΑΚ! Ραντεβού Δευτέρα και Τρίτη απόγευμα στο σπίτι μας! Ολυμπιακός Βόλου στα εύκολα. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στα δύσκολα” ανέφερε η ανακοίνωση.
Οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι:
100€ εκ των οποίων τα 20€ θα πάνε για εγγραφή μέλους και ενίσχυση του Ερασιτέχνη
80€ δίχως εγγραφή μέλους ή ανανέωση μέλους και ενίσχυση του ερασιτέχνη
50€ για τα μέλη των συνδέσμων με εγγραφή μέλους ή ανανέωση μέλους και ενίσχυση του Ερασιτέχνη
30€ για τα μέλη των συνδέσμων δίχως εγγραφή μέλους ή ανανέωση μέλους και ενίσχυση του ερασιτέχνη
Ελεύθερη είσοδος για όλα τα παιδιά με έτος γέννησης από το 2010 και μετά.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 698 233 0661, με SMS ή τηλέφωνο.

















