Κοτσέλος και Στεργίου στην Αγχίαλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου η Αγχίαλος προχώρησε σε δύο νέες μεταγραφές. Πρόκειται για τον Κοτσέλο Παναγιώτη και Άρη Στεργίου, οι οποίοι αμφότεροι αγωνίζονται στα χαφ. Ο πρώτος γεννημένος το 1996 έπαιζε μέχρι πρότινος στην Αγία Παρασκευή, ενώ ο δεύτερος γεννημένος το 1993 στον Πύρασο.

Συνολικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Αγχίαλο αποκτήθηκαν οι: Αγγελαδάκης Φώτης(16 χρόνων, πρώτη εγγραφή), Κουφαλιδάκης Ζώτης (21 χρόνων από τις Μικροθήβες), Κοτσέλος Παναγιώτης(20 χρόνων, από την Αγία Παρασκευή) και Στεργίου Άρης (23 χρόνων από τον Πύρασο)

Παράλληλα, αποχώρησαν οι Καπέσιος Ανδρέας (37 ετών για τον Αχιλλέα Αχιλλείου), Κολώνης Γιώργος (25 ετών για τις Μικροθήβες), Σταντζούρης Στέλιος (15 χρόνων για τον Πύρασο και Φούκης Νίκος (23 χρόνων για τον Πύρασο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.