Η Κρήτη τίμησε την «χρυσή ομάδα» του 2004

Το νησί και ιδιαίτερα το Ηράκλειο ζουν εδώ και μερικές ημέρες στους ρυθμούς του αυριανού μεγάλου φιλικού αγώνα, ανάμεσα στην ελληνική ομάδα που πριν από 13 χρόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και στους βετεράνους της Ίντερ, που το 2010 «έγραψαν ιστορία», με την κατάκτηση του Champions League.

Η Εθνική Ελλάδας του 2004 θα παραταχθεί με όλα τα στελέχη της, ανάμεσά τους, τους Ζαγοράκη, Δέλλα, Καραγκούνη, Χαριστέα, Νικοπολίδη, Νικολαΐδη και φυσικά τον «αρχιτέκτονα» της ιστορικής επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκελ. Από τους «νερατζούρι» ξεχωρίζει η παρουσία των Ζανέτι, Ματεράτσι, Σάμουελ, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο κ.α.

Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η τιμή των εισητηρίων είναι συμβολική: ένα ευρώ για τα παιδιά και πέντε για τους ενήλικες.

Οι πρωταγωνιστές του θριάμβου έχοντας στα χέρια τους το βαρύτιμο τρόπαιο βρέθηκαν σήμερα στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης και τιμήθηκαν από τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη. Ο τελευταίος καλωσόρισε τον τότε ομοσπονδιακό προπονητή και τους παίκτες και δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τις μεγάλες στιγμές που έζησε η Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004.

Παράλληλα είπε ακόμη ότι «είστε καλοί πρεσβευτές του νησιού και της χώρας μας και αποτελείτε πρότυπο για την νεολαία μας», ενώ προέτρεψε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν περισσότερο με τον αθλητισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.