Πογκμπά: «Τελείωσα, είμαι νεκρός»

Συνέντευξη που σοκάρει έδωσε ο Πολ Πογκμπά με αφορμή τον τετραετή του αποκλεισμό λόγω ντόπινγκ.

Η ιστοσελίδα «Guardian Nigeria» δημοσιεύει ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης, όπου ο Πολ Πογκμπά δείχνει να έχει…πετάξει «λευκή πετσέτα».

«Τελείωσα, είμαι νεκρός. Ο Πολ Πογκμπά δεν υπάρχει πια», ήταν τα πρώτα του λόγια. «Δεν ξέρω πια ποιος είμαι. Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, το πάθος μου. Τώρα είναι σαν να έχασα τον εαυτό μου. Ό,τι έχτισα στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής μου έχουν αφαιρεθεί», προσθέτει.

Ενώ περιμένει να καταλάβει αν και πότε θα επιστρέψει για να παίξει ξανά, ο Πολ Πογκμπά εξακολουθεί να εξερευνά άλλα μονοπάτια καριέρας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε τις τελευταίες ημέρες η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ανέφερε ότι ο Γάλλος μέσος θα είναι ηθοποιός το 2025, παίρνοντας μέρος στη νέα ταινία του Φαμπιέν Οντενιέντε, με τίτλο 4 Zeros. Στην ταινία, που θα βγει στους γαλλικούς κινηματογράφους τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ο Πογκμπά εμφανίστηκε σε δύο σκηνές, που γυρίστηκαν στο πάρκο Rueil-Malmaison, στα περίχωρα του Παρισιού.

Ο Πογκμπά υποδύεται έναν παιδαγωγό που είναι υπεύθυνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να τους εντυπωσιάσει όλους με τον αυθορμητισμό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.