Πρεμιέρα για το παιδικό πρωτάθλημα πόλο

Μετά από 3 και περισσότερους μήνες, λόγω των μέτρων καταπολέμησης της πανδημίας για τον κορωνοϊό covid 19, επαναρχίζει η αγωνιστική δράση στα αθλήματα της ΚΟΕ, με την Α’ Προκριματική φάση του Παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (γενν. 2005), ενώ σε ό,τι αφορά τον όμιλο του Βόλου, οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ.

«Η ΚΟΕ, υλοποιεί έτσι βήμα, βήμα και τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα μέτρα, την αγωνιστική επανεκκίνηση των αθλημάτων της, στο νέο πλέον διαμορφωμένο πλαίσιο διεξαγωγής τους, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των εμπλεκόμενων» αναφέρει η Κολυμβητική Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Στο Παιδικό πρωτάθλημα μετέχουν συνολικά 47 συνολικά ομάδες, χωρισμένες σε 11 Ομίλους, με τον Βόλο να έχει τον δικό του όμιλο που απαρτίζεται από τις ομάδες των ΟΥΚ Βόλου, ΟΕΑΝΑ Βόλου και Νίκη Βόλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Ιουνίου (19:00): ΟΥΚ Βόλου-Νίκη Βόλου

Κυριακή 28 Ιουνίου (11:00): ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΥΚ Βόλου

Κυριακή 28 Ιουνίου (19:00): ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη Βόλου

Στην Β’ Φάση (17-19 Ιουλίου) προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες των Ομίλων 1, 6, 7, 11, οι 2 πρώτες των Ομίλων 2, 3, 4, 5, 8, 10 και η 1η ομάδα του 9ου Ομίλου (σύνολο 25 ομάδες).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.