Πρεμιέρα με το αριστερό για τη Νίκη Βόλου-Έχασε με 2-0 από τον Μακεδονικό

Με 2-0 ηττήθηκε η Νίκη Βόλου από τον Μακεδονικό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2.

Η Νίκη εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και μπροστά στους δεκάδες φίλους της που έδωσαν το παρών στη Θεσσαλονίκη υποχρεώθηκε σε ήττα, «φωνάζοντας» για τον διαιτητή και τους βοηθούς του.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μία καλή στιγμή στο 13′ αλλά ο Μπάγιτς σταμάτησε τον Μιλισάβλιεβιτς.

Στο 25′ η Νίκη έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1 με τον Ροχάνο να βλέπει τον Γουναρίδη να απομακρύνει σε κόρνερ το πλασέ του από θέση τετ α τετ.

Στο 43′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι ύστερα από χέρι του Γαβριηλίδη, με τον Τσουκάνη να ευστοχεί για το 1-0. Στις καθυστερήσεις, η Νίκη έψαξε την απάντηση με την κεφαλιά του Δεληζήση, από εκτέλεση κόρνερ, να σταματάει στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η ομάδα μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το εις βάρος της σκορ. Στα πρώτα πέντε λεπτά, οι παίκτες μας κέρδισαν δύο κόρνερ, ενώ ο Τσουκαλάς είχε ένα πλασέ που κόντραρε και απομακρύνθηκε.

Η Νίκη ήταν αυτή που συνέχιζε να πιέζει και μάλιστα στο 60′, ο Μιλούνοβιτς, μ’ ένα πολύ δυνατό σουτ είδε την μπάλα να περνάει τη γραμμή αφού ο Γουναρίδης δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει. Διαιτητής και βοηθός όμως δεν είδαν το γκολ!

Στο 64′, μάλιστα, ο Γαβριηλίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη και η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε να κυνηγήσει το 1-1, αλλά οι γηπεδούχοι στο 79′ κέρδισαν ακόμα ένα πέναλτι. Ο Τσουκάνης ευστόχησε για δεύτερη φορά στο ματς και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλοσάβλιεβιτς (Ζαννάκης 74′), Σιμόνι (Γουνόπουλος 90+3′), Γαρύφαλλος (Κοτταρίδης 90+3′), Μπρατσιάνη, Τσουκάνης, Λεωνιδόπουλος (Τσιλιγγίρης 74′), Λισγάρας, Παναγιωτούδης, Σάντσεθ (Σαραντίδης 58′)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (Mιλούνοβιτς 59′), Γαβριηλίδης, Μορέιρα (Μέτσε 70′), Μιράντα, Ροχάνο (Σιαφά 59′)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.