Προχωρά η ΑΜΚ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου προχωρά, προκειμένου αυτό να φτάσει τις 900 χιλιάδες ευρώ, όπως είχαν ήδη ανακοινώσει οι «κυανόλευκοι», και ήδη καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ η απόφαση με την οποία εγκρίνεται η σχετική τροποποίηση του καταστατικού.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση στο ΓΕΜΗ, εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 7 καθώς και η αναρίθμηση του καταστατικού της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» 1924 ΠΑΕ, (διακριτικός τίτλος) NIKI VOLOU FC), σύμφωνα με την από 26/07/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Έτσι, προβλέπεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ με καταβολή μετρητών, με την έκδοση 40 χιλιάδων νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 10 ευρώ. Μετά την αποφασισθείσα αύξηση, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέρχεται στο ποσό των 900 χιλιάδων ευρώ, διαιρούμενο σε 81.000 κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου και 9.000 προνομιούχες ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας ανά μετοχή 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.