Προετοιμάζεται για μία ανταγωνιστική χρονιά η Νίκη Βόλου

Σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, έχοντας το πλεονέκτημα της άδειας από την ΕΠΟ

Στιγμές φαινομενικής ηρεμίας επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη Νίκη Βόλου μετά και την εξασφάλιση της άδειας για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 χωρίς περιορισμούς, ωστόσο έχουν ήδη γίνει αρκετές συζητήσεις για τον σχηματισμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως έχουμε προαναφέρει τρεις από τους παίκτες που έκλεισαν τη χρονιά στη Νίκη δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, και ο λόγος είναι για τους Γιώργο Δεληζήση, Τάσο Δημητρίου και Όσκαρ Σιαφά. Ωστόσο πέντε είναι αυτήν τη στιγμή οι σίγουρες αποχωρήσεις παικτών από το έμψυχο δυναμικό, αφού σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις θα ακολουθήσουν και λύσεις συμβολαίων, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχιστεί ο δανεισμός του Λογαρά από τον ΠΑΟΚ. Σε γενικότερο πλαίσιο, όντως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες συνολικά, αλλά θέλει να προσθέσει και τα δικά του κομμάτια στο παζλ των «κυανόλευκων» που θα επιτρέψει να διεκδικηθεί το βήμα παραπάνω.

Η χρονιά που έρχεται πάντως δεν είναι εύκολη. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 13 ομάδων έκαστος, ενώ και οι ομάδες Β’ θα υποβιβάζονται, οπότε αναμένονται πιο ανταγωνιστικές. Τη νέα σεζόν εξάλλου στον Βόρειο Όμιλο θα βρίσκονται οι ΠΑΟΚ Β’ (σταθερά) και ΑΕΚ Β’ (πηγαίνουν εναλλάξ με Ολυμπιακό Β’ και Παναθηναϊκό Β’), ενώ με βάση τα μέχρι στιγμής πλάνα, θα υποβιβαστούν πέντε από κάθε όμιλο. Αυτό προδιαθέτει για ακόμη πιο ανταγωνιστικά σύνολα λοιπόν…

Σε κάθε περίπτωση η Νίκη Βόλου θέλει παίκτες που θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, έχοντας και πάλι υψηλούς στόχους. Ωστόσο δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να πετάξει χρήματα για μία ακόμη χρονιά, χωρίς αυτά να έχουν την απόδοση που θέλουν διοίκηση και κόσμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.