Προς αποχώρηση και ο Ντίαθ από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μένουν μόνο με έναν ψηλό οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Δημήτρης Ντίαθ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας, χωρίς να υπάρχει επίσημη εξήγηση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, και οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι μετά τον Νταραντάνα ένας ακόμη ψηλός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Όντας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, η απώλεια του Ντίαθ κρίνεται σημαντική, με τον ίδιο τον παίκτη πάντως σε επικοινωνία που είχε μαζί του το «Magnesiasports» να υποστηρίζει ότι ακόμη δεν έχει λυθεί η συμφωνία με την ομάδα. Παράγοντες της ομάδας πάντως από την πλευρά τους υποστήριζαν ότι και ο Ντίαθ για προσωπικούς λόγους (μετά τον Νταραντάνα) έχει ήδη αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Όπως είναι φυσικό πάντως ο Ντίαθ έχει προτάσεις από διάφορους συλλόγους, στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός Βόλου αυτήν τη στιγμή μένει με έναν ψηλό (τον Κριστ Γουάμπα) για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, δηλαδή σχεδόν για ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και τα πλέι άουτ. Ενίσχυση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, οπότε είναι άξιο απορίας αν ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει ήδη έναν σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θεωρώντας δεδομένη την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.