Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων λόγω του «ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στο Πήλιο

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία «ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», απαγορεύεται η κυκλοφορία κάθε οχήματος (πλην των διαγωνιζομένων):

  • αύριο Σάββατο (13-05-2023) κατά τις ώρες 11.40΄- 19.00΄, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Καλών Νερών – Μηλεών από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Νεοχωρίου (Κάτω κλάδος) έως την Ε.Ο. Νεοχωρίου – Τσαγκαράδας (περιοχή Χορεύτρα) και στο τμήμα της Ε.Ο. Νεοχωρίου – Τσαγκαράδας από την περιοχή Χορεύτρα έως τη διασταύρωση της Λαμπινούς,
  • αύριο Σάββατο (13-05-2023) κατά τις ώρες 12.45΄-20.00΄, στο τμήμα της Ε.Ο. Χανιών – Κισσού από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Τσαγκαράδας – Χορευτού έως την διασταύρωσή της με την Ε.Ο.

Πορταριάς – Ζαγοράς (Άνω κλάδος),

  • αύριο Σάββατο (13-05-2023) κατά τις ώρες 13.15΄-20.30΄, στο τμήμα της Ε.Ο. Πορταριάς – Ζαγοράς (Άνω κλάδος) από το ύψος του «Χάνι του Ζαφείρη» έως τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Πορταριάς – Μακρυνίτσας &
  • μεθαύριο Κυριακή (14-05-2023) κατά τις ώρες 09.25΄-15.00΄, στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Καναλίων από το τέλος οικισμού Κερασιάς έως τις αρχές οικισμού Μελισσατίκων.

Επιπλέον, στα ανωτέρα τμήματα του οδικού δικτύου, κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρες, απαγορεύεται: η στάθμευση κάθε οχήματος, η τοποθέτηση διαφόρων υλικών και η κυκλοφορία πεζών & ζώων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.