Πρώτα Βόλος και μετά βουνό για τη Νίκη

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι ο στόχος να ξεκινήσει την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου, η οποία θέλει να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες μέχρι τότε, όπως για παράδειγμα την άφιξη των ξένων της, νέων και παλιών, και τις ημερομηνίες με τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

Η αρχή θα γίνει στον Βόλο, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο που υπάρχει, με τους παίκτες να προπονούνται σε γήπεδο ή γήπεδα εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενώ μετά τις 20 Αυγούστου (πιθανότερη ημερομηνία η 24η Αυγούστου) οι κυανόλευκοι θα ανέβουν στην Πορταριά, που φέτος … έχει σουξέ και έχει προαναγγελθεί από επίσημα χείλη ότι θα αποτελέσει τον τόπο διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας

Οι άνθρωποι της Νίκης εκτιμούν ότι το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, όπου όλοι πιστεύουν ότι θα αγωνίζεται η ομάδα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη και ίσως πάει ακόμη πιο πίσω.

Σε ό,τι αφορά την ΠΑΕ, συμπληρώνεται το team στελεχών που θα αναλάβουν το οργανωτικό κομμάτι, με κάποιες προσθαφαιρέσεις. Σίγουροι βέβαια είναι ο Ρήγας Στύλας στη θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Κώστας Καραγεωργόπουλος ως υπεύθυνος Επικοινωνίας, ενώ απομένει η ανακοίνωση για τον Ανδρέα Κικίλια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.