Πρωταθλητής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων ο ΝΟΒΑ

Νέο χρυσό από Καράγγελου -Φράγγου

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου – Αργοναύτες (ΝΟΒΑ) αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/4) στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Βόλου πρώτευσε στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων με 152 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Υάδες με 110 βαθμούς και στην τρίτη η ΑΕΚ με 80 β.

Στην τρίτη τελευταία ημέρα των αγώνων, ακόμη ένα  χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο, τέλος, κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φράγγου του ΝΟΒΑ με 274,6625 βαθμούς. Το ασημένιο πήραν οι Δέσποινα Πέντζα / Σοφία Ρηγάκου, αναπλ. Ζωή Κωστοπούλου (Υάδες) με 273,1624 β. και το χάλκινο οι Αθηνά Καμαρινοπούλου / Δήμητρα Καραντζόγλου, αναπλ. Χριστίνα Χονδρέλη (ΑΝΟ Γλυφάδας).

Η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων αφού η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια σε δύο ατομικά αγωνίσματα ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου τόσο στο Τεχνικό Σόλο, όσο και στο Ελεύθερο Σόλο,

Επίσης στο Τεχνικό Ντουέτο, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φράγκου του ΝΟΒΑ που “χρυσώθηκε” και στο ομαδικό Acrobatic Routine.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.