Πρώτες ανανεώσεις στον Άνθιμο Γαζή με τους τέσσερις αρχηγούς

Οι Γκούρης και Κωστάκης

Οι πρώτες φετινές ανανεώσεις του Άνθιμου Γαζή αφορούν τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας, που είναι οι  Κωστάκης Μπάμπης, Μυλωνάς Βασίλης, Κουτσουνίδης Θανάσης και Γκούρης Λεωνίδας. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου «οι τέσσερις πολύπειροι ποδοσφαιριστές θα φορούν τα “μπλε” και τη νέα σεζόν, αφού ήρθαν σε συμφωνία με την νέα διοίκηση, για να βοηθήσουν την ομάδα και στη Β’ κατηγορία, όπου και θα αγωνίζεται φέτος.

Κωστάκης και Μυλωνάς κατάγονται από τις Μηλιές, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τόσα χρόνια που βρίσκονται στον σύλλογο, είναι από τους κύριους συντελεστές της καλής εικόνας και των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, ενώ και οι δυο θεωρούνται “παλιοσειρές” παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 26 και 28 χρόνων αντίστοιχα.

Οι Κουτσουνίδης και Γκούρης δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού και οι δυο είναι αθλητές με “Α” κεφαλαίο, ενώ διακρίνονται τόσο για τα αγωνιστικά τους προσόντα, αλλά και για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, όπως το Ήθος τους στα τόσα χρόνια παρουσίας τους στα γήπεδα.

Η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Κατσικαδάμο βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με τους παίκτες που ανήκουν ήδη στον σύλλογο, ώστε να επιτευχθούν ανανεώσεις, ενώ έχουν ήδη κλειστεί και συμφωνίες με νέους ποδοσφαιριστές (επτά στον αριθμό), που θα ανακοινωθούν σύντομα και αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά των μεταγραφών τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.