Πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Ηρακλής

Πρώτο “διπλό” σήμερα για τον Ηρακλή Βόλου που στην 9η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΘ κέρδισε 1-3 στα Κανάλια τον Απόλλωνα, ενώ οι Ν.Α. Νίκης κέρδισαν τον Αχιλλέα Αχιλλείου

Η πρώτη για φέτος εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή απέναντι στον Απόλλων Καναλιών με σκορ 1-3 βασίστηκε στα νεαρά παιδιά και οι σκόρερ να είναι δυο ποδοσφαιριστές 16 ετών.

Με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και κόντρα τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ με τον Χριστοδούλου στο 7’ και ο ίδιος παίχτης στο 15′, έκανε το 0-2, με ασίστ από τον Παντελίδη και στα δυο τέρματα. Ο Γιβρόπουλος υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και έγραψε το 0-3 με πολύ ωραίο πλασέ.

Η ομάδα του Ηρακλή συνέχισε να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, παρόλα αυτά δέχτηκε ένα τέρμα στο 79’ μετά απο αδράνεια στην άμυνα σε φάση διαρκείας και έτσι γράφτηκε το τελικό 1-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ : Μποτσόλης, Αράρ, Γιβρόπουλος, Κοσμάς, Ρουκάς, Βοιτσίδης, Χριστοδούλου (85’ Παπαλόπουλος), Γραμματικού (75’ Μπουζίνος), Νικολάου (65’ Μπισκανάτας), Λιάκος (65’ Σαραντόπουλος), Παντελίδης (85’ Τσουκαλάς)

                               Ήττα για τον Αχιλλέα

Την ευκαιρία να μείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας έχασε ο Αχιλλέας Αχιλλείου καθώς οι Νέοι Αθλητές Νίκης έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί του κερδίζοντας με 3-1 (6΄Κουσούλης, 10′ Γκινίδης, 35΄Βούλγαρης-44′ Κατσαβριάς).

Η άλλη ομάδα  της κορυφής κάνει το ρεπό της και ενώ ΑΕ Χλόης και Αχιλλέας είναι στους 18 βαθμούς αύριο ο Ατρόμητος Ν.Ι. (16 β.) μπορεί να προσπεράσει αν κερδίσει εκτός έδρας στο βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου φιλοξενείται από τα Ανω Λεχώνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.