Πρώτη νίκη για τον ΝΠΣ Βόλος μετά τις 10 Νοεμβρίου, 1-0 τον Ιωνικό

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 91'

Ο ΝΠΣ Βόλος επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο μήνες και 5 αγωνιστικές (2 ισοπαλίες, 3 ήττες), επικρατώντας του Ιωνικού με 1-0 στη Νεάπολη στο τελευταίο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League και προσπέρασε τον Άρη, ανεβαίνοντας μετά από αρκετές εβδομάδες στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο 90’ ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε πέναλτι όταν στο σουτ του Οζέγκοβιτς χτύπησε στο χέρι του Τσιγκρίνσκι κι ο ρέφερι Περράκης έδειξε την άσπρη βούλα, έπειτα από υπόδειξη του VAR και on field review. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, έκανε το 1-0 και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη νίκη μετά τις 10 Νοεμβρίου!

Καθοριστική ήταν βεβαίως και η καταπληκτική απόκρουση του Κλέιμαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σεμπά, Ρομαό (90+2’ Καμπράλ), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Μάντζης.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (81’ Καρτάλης), Τσίρινος (75’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (90’+3’ Οζέγκοβιτς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.