Ψάχνει βαθμούς σήμερα στο Περιστέρι ο ΝΠΣ Βόλος

Τρία διπλά έχει στο Περιστέρι ο ΝΠΣ Βόλος επί του Ατρομήτου (δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, όλα με σκορ 0-2) και θέλει σήμερα στις 18.00 (Novasports Prime) το δεύτερο συνεχόμενο, αφού είχε κερδίσει πέρσι, και το τέταρτο συνολικά.

Αν τα καταφέρει στο ματς που κλείνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, θα πάρει βαθιά ανάσα και θα αφήσει πίσω του το χειρότερο ξεκίνημα που έχει κάνει στη μεγάλη κατηγορία μέχρι τώρα, έχοντας έναν βαθμό σε τρεις αναμετρήσεις.

Από την άλλη και ο Ατρόμητος καίγεται για βαθμούς, αφού δεν έχει πάρει κανέναν στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος και σ’ αυτούς δεν είναι ο Μραζ, αλλά είναι οι νεοαποκτηθέντες Χουάντσο Γκαρσία και Μπερτόγλιο.

Αναλυτικά την 20αδα αποτελούν οι: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Ντέλετιτς, Ενγκίν, Μαχαίρας, Κορνέτ, Μωραϊτης, Χουάντσο Γκαρσία.

Την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Κούεν, Γκονζάλες, Κούντε, Καμαρά, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Τριμμάτης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Εκτός επιλογών έμεινε ο Τουρ Ντιρκς με κάκωση στο γόνατο, ενώ ο Λόρενς Ντε Μποκ είναι τιμωρημένος.

Εδειξε τον δρόμο στους μεγάλους η Κ19

Να σημειωθεί ότι τον δρόμο στους μεγάλους έδειξαν οι μικροί της Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, που κέρδισαν με 0-2 με δύο γκολ του Νταϊλάνι το περασμένο Σάββατο τον Ατρόμητο για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.