“Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για Νεάπολη”, λέει ο Βλιώρας, με τη Νίκη να ψάχνει πάλι γήπεδο

Ο Δήμος Βόλου ωθεί τους κυανόλευκους και πάλι στην εξορία

«Όταν θα υπάρχει κάτι νεότερο, θα το μάθετε. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο». Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργου Βλιώρα, για το αν θα πάρει η Νίκη το γήπεδο της Νεάπολης για επίσημους αγώνες, φιλοξενούμενος σήμερα το πρωί στο Βόλος 9.86, ενδεικτική των προθέσεων της δημοτικής αρχής.

Ως γνωστόν, η σύμβαση παραχώρησης έχει εγκριθεί από το καλοκαίρι, το σχετικό έγγραφο έχει ανέβει και στη «Διαύγεια», ωστόσο δεν έχει παραδοθεί υπογεγραμμένη στην ΠΑΕ Νίκη και ο Δήμος Βόλου συνεχώς τρενάρει το θέμα, ενώ κάποιοι παραπέμπουν στην επιστροφή του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου από το εξωτερικό.

Ετσι, και με βάση το γεγονός ότι υπήρξε αρνητική απάντηση για το Πανθεσσαλικό, όπως πληροφορηθήκατε νωρίτερα σε δημοσίευμα του Magnesiasports, η Νίκη ψάχνει και πάλι γήπεδο.

Αυτό του Αλμυρού που εξετάστηκε, δεν μπορεί να πάρει άδεια για αγώνες SL2, αλλά μόνο μέχρι Γ’ Εθνικής, αλλά και αν υποθέσουμε ότι με κάποιες διορθωτικές παρεμβάσεις αυτό θα γινόταν εφικτό, ο αγωνιστικός χώρος δεν θεωρείται καλός από τους ανθρώπους της ομάδας που τον εξέτασαν.

Στο Στάδιο του Βελεστίνου, ως γνωστόν γίνονται έργα, γι’ αυτό και έχει «ξεσπιτωθεί» και ο Ρήγας Φεραίος στον Άγιο Γεώργιο, κι έτσι άρχισαν να εξετάζονται λύσεις εκτός Μαγνησίας.

Στο τραπέζι  λοιπόν, αν τελικά η Νίκη χρειαστεί και πάλι να ξεσπιτωθεί με ευθύνη του Δήμου Βόλου, έπεσε το γήπεδο της Στυλίδας, που θα μπορούσε να πάρει άδεια για αγώνα SL2, αλλά ο αγωνιστικός είναι υπό ανακατασκευή κι γι’ αυτό και ο Α.Ο. Στυλίδας δεν παίζει στην έδρα του, ενώ στην Καρδίτσα παίζει η Αναγέννηση.

Ως λύση εξετάζεται το Στάδιο Τρικάλων, που επίσης δεν έχει καλό αγωνιστικό χώρο, ενώ μία λύση γι’ αυτήν την Κυριακή είναι το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, αλλά οι άνθρωποι της Νίκης συνυπολογίζουν ως αρνητική παράμετρο ότι είναι πολύ κοντά χιλιομετρικά στην έδρα του Καμπανιακού. Τέλος, επαφή όλα δείχνουν ότι θα γίνει και για το γήπεδο της Λαμίας.

Μέσα σ’ όλα αυτά, ο κόσμος της ομάδας, οργανωμένοι και μη, είναι εξοργισμένος και ετοιμάζεται για δυναμική αντίδραση.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.