“Πρώτη” στις 24 Ιουλίου για τον Ολυμπιακό Β., που αναχωρεί στις 26 για Ελατοχώρι

Την επόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί το γήπεδο, ενώ δύο μέρες, δηλαδή την Παρασκευή 26 οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι τις 4 Αυγούστου. Αυτά τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου και η οποία αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

“Από τη γραμματεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνονται τα παρακάτω:

  • Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση μας, αφού έχουμε αιτηθεί την παραχώρηση  των γηπέδων ποδοσφαίρου της Νεάπολης, του ΕΑΚ ή του Βοηθητικού του ΕΑΚ από το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.
  • Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές μας θα περάσουν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, το πρωί ανά γκρουπ, ενώ το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βελεστίνου.
  • Την Παρασκευή 26 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι της Πιερίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα παραμείνει ως τις 4 Αυγούστου.
  • Μετά τον γυρισμό και αφού θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του προπονητικού staff και των ποδοσφαιριστών μας.
  • Παραλήφθηκε ο ρουχισμός της ομάδας μας, της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών ΝΙΚΕ, ο οποίος και δόθηκε για εκτύπωση του λογότυπου και του σχήματος».

Η παραπάνω ανακοίνωση έρχεται ως επιστέγασμα της δήλωσης Αλέκου Μεταφτσή ότι από την Πέμπτη θα ξεκινούσε μπαράζ ανακοινώσεων, το οποίο σημαίνει ότι αναμένονται κι άλλες. Σίγουρα, για να αρχίζει προετοιμασία η ομάδα την επόμενη Τετάρτη, είναι δεδομένο ότι έχουν κλείσει συμφωνίες για ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών, τη στιγμή που ένας σεβαστός αριθμός έχει αποχωρήσει (Παλιούρας, Ναζίμ, Ριζογιάννης, Λώττας, Φλίγκος, Μάντζιος έχουν βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη) και πιθανότατα να υπάρχουν κι άλλοι, που αποτελούν παρελθόν και αναμένεται να κλείσουν σε νέα ομάδα, όπως οι Νικολακάκης, Σερτζίνιο, Ζγκούρι, Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος.  Μάλιστα ο Γιακουμής έχει δεχθεί κρούση από τα Τρίκαλα, ενώ ο Παπουτσογιαννόπουλος είναι πολύ κοντά στον Ιωνικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.