Ροχάνο: Ο κόσμος της Νίκης και η διοίκηση έχουν προσδοκίες από μένα

Ο Αντόνιο Ραούλ Ροχάνο ποζάρει στον φακό του magnesiasports

Ο Αντόνιο Ροχάνο, ο 28χρονος Αργεντινός σέντερ φορ, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου, έφτασε την Παρασκευή (23/8) στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Παρά το ταξίδι στην απογευματινή προπόνηση έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στην καριέρα του έχει περάσει από τις ομάδες Χιμνάσια Λα Πλάτα, Σαν Κάρλος, Ιταλιάνο (Αργεντινή), Ρεάλ Ποτόσι (Βολιβία), Χάμιλτον (Σκωτία), Μπούργος (Ισπανία) και Ντινάμο Τμπίλισι (Γεωργία).

Σε σύντομες δηλώσεις που έκανε για λογαριασμό του Magnesiasports στο γήπεδο της Πορταριάς μίλησε:

Για τον λόγο που ήρθε στη Νίκη:

Η ομάδα έδειξε ότι με θέλει, μου έκανε την πρόταση, ενώ ο κ. Στύλλας μου εξήγησε αναλυτικά το όλο πρότζεκτ και τον τρόπο λειτουργίας. Με βρήκαν σύμφωνο σε όλα κι έτσι ήρθα στην Ελλάδα, γιατί το θεώρησα όλο αυτό πάρα πολύ ενδιαφέρον. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές κι όταν ξεκινήσω και πιο ενεργά τις προπονήσεις, θα γνωρίζω και περισσότερα πράγματα και σίγουρα θα ‘ρθουν και τα καλύτερα στο μέλλον.

Για το αν θεωρεί ότι θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα:

Ένας από τους στόχους μου είναι αυτός και θέλω να κάνω πολύ καλά πράγματα. Δεν ήρθα εδώ, για να χάσω τον χρόνο μου. Ο κόσμος της ομάδας και η διοίκηση έχουν προσδοκίες από μένα και εγώ θέλω να τους δικαιώσω. Όταν θα δέσουμε όλοι μαζί, αυτό θα με βοηθήσει, ώστε να δώσω αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Για το αν πιστεύει ότι έχει έρθει σε μία ομάδα που θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο:

Έχω έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ότι η ομάδα είναι το φαβορί. Έχω έρθει γι’ αυτό τον στόχο, αλλά αυτό θα το δούμε, δίνοντας τα παιχνίδια. Θέλουμε να πετύχουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε πού θα φτάσουμε στο μέλλον.

Στην προπόνηση ο Στέργιος Φάτσης

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, είδε για πρώτη φορά προπόνηση της Νίκης την Παρασκευή στο γήπεδο του Ορμινίου μαζί με τους Βασίλη Βενέτη και Ρήγα Στύλλα.

Ο Φουρκιώτης το παρών στο γήπεδο

Ο πρώην παίκτης του Θησέα, Μάριος Φουρκιώτης, που έπαιξε μόλις μία φορά το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ το πρώτο ήταν στην Κ19 της ΑΕΛ, ήταν στην προπόνηση της Νίκης.

Ατομικό έκανε ο Τζόρνταν Ροντρίγκεθ, που έχει μία φλεγμονή στο πόδι. Μάλιστα ταξίδεψε μαζί με τον Ρήγα Στύλλα στη Θεσσαλονίκη (πήγε να υποδεχτεί τον Ροχάνο και να τον φέρει στην  Πορταριά) και εξετάστηκε από γιατρό του Διαβαλκανικού Κέντρου και πιστεύεται ότι σε τέσσερις μέρες θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.