Ρόκας: «Εύκολη απόφαση ο Ρήγας, ήθελα να δοκιμάσω και το τοπικό ποδόσφαιρο»

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Στάθη Ρόκα είναι γεγονός. Ο έμπειρος μέσος ανακοινώθηκε χθες από τον Ρήγα Φεραίο και αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα με πλούσιο βιογραφικό από εθνικές κατηγορίες, που θα υπάρξουν του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Μιλώντας στο «Magnesiasports», ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι ήταν μια εύκολη απόφαση από τον τρόπο που τον προσέγγισε η ομάδα του Βελεστίνου και ότι ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του και στο τοπικό της Μαγνησίας. Αναλυτικά:

«Ήθελα πολύ να παίξω στο τοπικό της Μαγνησίας μιας και ήμουν πολλά χρόνια στον Βόλο, αλλά χωρίς να κατάγομαι από εδώ. Ήθελα να δοκιμάσω και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης. Η απόφαση ήταν εύκολη, καθώς ήταν εξαιρετικός ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση της ομάδας του Ρήγα. Πείστηκα αμέσως για το πρότζεκτ της ομάδας από την στιγμή μάλιστα που ο Ρήγας αποτελεί ένα βαρύ όνομα στο τοπικό της Μαγνησίας με εκπροσώπηση και σε πιο ψηλές κατηγορίες. Έχω επίσης και έναν γνωστό μου άνθρωπο στο Βελεστίνο που και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

Για τον στόχο της ομάδας ο 37χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Σίγουρα ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος παρά ο πρωταθλητισμός στην κατηγορία και η άνοδος. Έχουμε μια καλή ομάδα και βάση ονόματος ο Ρήγας Φεραίος αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.