Σάκης Ρουβάς: «Προεδράρα τρέλανέ μας και στη Β’ Εθνική ανέβασέ μας»

O Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην Κοζάνη και μάλιστα μπροστά σε ένα σκηνικό που τον έκανε να σκάσει στα γέλια…

Ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε την Κοζάνη και η νυχτερινή βόλτα του, συνέπεσε με εκείνη των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, που έδωσε το δικό τους σόου, μπροστά στον πρόεδρο της ομάδας. Με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να βλέπει και κάποια στιγμή να καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο.

“Προεδράρα, τρέλανέ μας και στη Β’ Εθνική ανέβασέ μας”, τραγουδούσαν το βράδυ της Πέμπτης (20-01-2022) στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, παρουσία του Σάκη Ρουβά, οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με φόντο το ιστορικό καμπαναριό της πόλης.

Φυσικά, δεν απευθύνονταν στον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Κοζάνη, αλλά στον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Πετρόχειλο, ο οποίος εικονίζεται να τραβά και βίντεο, δίπλα στον Σάκη Ρουβά, που δείχνει να απολαμβάνει το όλο σκηνικό.

Όσο για τον ενορχηστρωτή της όλης εικόνας, αυτός μάλλον είναι ο Κοζανίτης Νίκος Δελιαλής, ενώ παρόντες, φυσικά, ήταν οι αδερφοί Κεντεποζίδη, με την ομάδα της Κοζάνης να κόβει, λίγο νωρίτερα, τη βασιλόπιτά της. Δείτε τις εικόνες του kozanimedia.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.