Σαββατοκύριακο αποσυμπίεσης για τη Νίκη Βόλου

Μάλλον σε καλό σημείο ήρθε η διακοπή των επίσημων διοργανώσεων για τη Νίκη, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι δε διένυαν, είναι η αλήθεια, και την πιο ήρεμη περίοδο στη φετινή σεζόν, αφού ήττα από την Πύδνα Κίτρους εκτός έδρας με 2-1 συνοδεύτηκε από μία σειρά αρνητικών γεγονότων, που έφεραν ένα άσχημο κλίμα γενικότερα, με το κύμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Θ. Τζήμα να μεγαλώνει.

Τώρα όμως, υπάρχει η ευκαιρία με τη μη διεξαγωγή κάποιου επίσημου παιχνιδιού το Σαββατοκύριακο αλλά και κάποιου φιλικού, μετά την απόφαση να δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, να γίνει μία αποσυμπίεση και οι παίκτες να ξεκουραστούν σωματικά αλλά και ψυχολογικά.
Επίσης, ο κίνδυνος να συνεχιστούν οι αντιδράσεις των φιλάθλων προς τη διοίκηση υπήρχε, αν γινόταν κάποιο ματς, επομένως το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι το επόμενο, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι την Κυριακή 19/11 με την Αμβρακία Κωστακιών στο Π. Μαγουλάς, ίσως λειτουργήσει ευεργετικά, προκειμένου να εκτονωθούν τα πράγματα, να επουλωθούν οι πληγές που άνοιξαν και άπαντες να δουν με πιο ψύχραιμο μάτι τη συνέχεια.

Αγωνιστικά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά ουσιαστικά αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι του Στέλιου Αλεξανδρή. Ο παίκτης θα λείψει τουλάχιστον δυο βδομάδες από τις προπονήσεις λόγω τραβήγματος στους κοιλιακούς, που έχει δημιουργήσει οστικό οίδημα και ο πόνος μεταφέρεται στον προσαγωγό, στον δικέφαλο και στα ισχία. Υπάρχει μάλιστα φόβος το διάστημα της απουσίας του να παραταθεί, με τον πρώτο στόχο του ποδοσφαιριστή να είναι σίγουρα να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά δευτερευόντως να μη λείψει με τίποτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής απόντες ήταν ο Φάνης Μαλακασιώτης λόγω μικροτραυματισμού, ο Μιχάλης Σοάρες, αλλά και ο Μπάμπης Πετράκος, που πήρε άδεια από τον προπονητή του. Αντίθετα γυμνάστηκε κανονικά ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.