Σε απολογία ο Ολυμπιακός Βόλου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου

Μπορεί απόφαση ακόμη να μην υπάρχει όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Πόντου, όμως στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» επικρατεί αναμονή για τον επανορισμό του αγώνα. Ωστόσο θα πρέπει πρώτα να δοθούν και οι επίσημες εξηγήσεις για την απουσία της αποστολής από το γήπεδο, και αυτό θα γίνει την επόμενη Τρίτη.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρεται ότι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Τρίτη 1/6/2021 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15, 17, 21 παρ 3, Ια, ΙΙ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας με ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, 23/5/2021). Εκεί, οι εκπρόσωποι της διοίκησης αναμένεται να παρουσιάσουν όλα τα δικαιολογητικά που έχουν στα χέρια τους από το νοσοκομείο Βόλου, που αποδεικνύουν ότι οι παίκτες χρειάστηκαν τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Ολυμπιακός Βόλου θ’ απαλλαχθεί και το παιχνίδι θα οριστεί ξανά.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται πλέον για τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, την ερχόμενη Κυριακή στη Νεάπολη για τη 14η αγωνιστική, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.