Σε ρυθμούς τελικού κυπέλλου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ μεθαύριο Σάββατο (22/5, 21:00), στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το δεύτερο σερί double και τον ΠΑΟΚ να κάνει τη διαφορά και να συμπληρώσει την τροπαιοθήκη του με ένα έπαθλο το οποίο έχει συνηθίσει να κατακτά τα τελευταία χρόνια.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς  τόνισε ότι περιμένει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά κατάφερε να προπονηθεί χθες. «Νομίζω πως γενικότερα ένας τελικός είναι διαφορετικός σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο, που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι και πιο συγκεντρωμένη θα κερδίσει και το παιχνίδι. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε την ποιότητα μας. Οι τελικοί κρίνονται σε λεπτομέρειες. Να είμαστε αποφασιστικοί, να έχουμε ευστοχία και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται» σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

«Μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πάθος, η αποφασιστικότητα, η θέληση. Στοιχεία που τα έχουμε δείξει και στο παρελθόν. Θα το κάνουμε και αύριο. Θα μπούμε από την αρχή να δώσουμε τα πάντα. Η χρονιά είναι επιτυχημένη, αλλά για να κλείσει καλύτερα πρέπει να πάρουμε και το Κύπελλο» ανέφερε για λογαριασμό των παικτών ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ επικράτησε συναγερμός καθώς εντοπίστηκε την περασμένη Τετάρτη κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος, και έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά σε περισσότερα άτομα.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε… μαθήματα τακτικής έχοντας στη διάθεση του όλους του παίκτες του εκτός από τον Ίνγκι Ίνγκασον που έχει τεθεί νοκ άουτ και τον Άντριαν Περέιρα που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Παράλληλα, η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ για τον τελικό θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή. Σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται η συνέντευξη αυτή θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και όχι στο ΟΑΚΑ και λόγω κορωνοϊού δεν θα υπάρχει φυσική παρουσία των ανθρώπων των ΜΜΕ. Μάλιστα, η αποστολή του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση αύριο Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με πτήση τσάρτερ σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόκειται να πετάξει για Αθήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.