ΣΕΓΑΣ: Aύριο Τρίτη σε σώμα το νέο ΔΣ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ συνεδριάζει την Τρίτη (6/4) στις 20:30 μέσω της πλατφόρμας ZOOM, καθώς πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του νέου συμβουλίου, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 31ης Μαρτίου, στις οποίες αναδείχθηκε νέα πρόεδρος η Σοφία Σακοράφα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, το νέο συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα, και όπως είναι ήδη γνωστό στις εκλογές συμμετείχαν δύο παρατάξεις, η ΑΚΑΣ που εξέλεξε 11 μέλη στο νέο ΔΣ και 10 η Αναγέννηση, στην οποία ηγείτο η Τασούλα Κελεσίδου.

Ο ΣΕΓΑΣ για πρώτη φορά στην ιστορία του από το 1897 που ιδρύθηκε, εξέλεξε γυναίκα πρόεδρο, με τη Σοφία Σακοράφα στις πρώτες της δηλώσεις να σημειώνει ότι: «Είναι η ώρα που πρέπει ενωμένοι να δουλέψουμε για τον αθλητισμό, να αναδείξουμε την αίγλη του. Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα σωματεία, το κύτταρο του αθλητισμού και τους αθλητές μας να κατακτήσουν τα ψηλότερα βάθρα.

Να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο, σε δύσκολους καιρούς, της απερχόμενης διοίκησης. Η συγκυρία του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει συσσωρευμένες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μας επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. Προεκλογικά είχα πει ότι η νέα διοίκηση δεν θα έχει ούτε άλλοθι, ούτε πίστωση χρόνου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.