Σφοδρή επίθεση από Λιακούλη-Μάρκου κατά Αυγενάκη για τη SL2

Χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη την αναδιάρθρωση στην κατηγορία

Τη στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετούταν στη Βουλή για τη SL2, η βουλευτής Ν. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Μάρκου εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά αυτού, αναφέροντας ότι η αναδιάρθρωσή του στην κατηγορία απέτυχε!

«Έχει προκληθεί τρομερή αναστάτωση εξαιτίας του γεγονότος ότι έχουμε διακοπή. Υπονομεύεται το μέλλον των ομάδων. Μιλούν για πραγματικό εμπαιγμό από εσάς και διέκοψαν επειδή δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Παρότι η ΚΥΑ του 2021 έλεγε για 17% ξαφνικά είπατε ότι δεν μπορείτε να διαθέσετε τα θεσμοθετημένα και υπεσχημένα χρήματα» ανέφερε η κα Λιακούλη, ενώ όταν ο κ. Αυγενάκης διερωτήθηκε (ρητορικά) αν και οι τρεις ομάδες της Λάρισας έχουν αδειοδότηση, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντέδρασε λέγοντας: «Έχετε δημιουργήσει συγκρούσεις σε όλη την επικράτεια. Νομίζετε ότι εμείς δεν παρακολουθούμε ποδόσφαιρο. Έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένο θέμα και εσείς μας είπατε για άλλα αντί άλλων. Αλλά γλιστρήσατε και πέσατε και με τα νούμερα. Αν θεωρείτε ότι επειδή είστε υπουργός μπορείτε να φέρεστε με απαξιωτικό τρόπο για τους συναδέλφους σας, λυπάμαι πολύ. Αν υπάρχουν ομάδες χωρίς εγγυητικές να υποστούν τις συνέπειες. Οι άλλες που έχουν γιατί να υποστούν; Γιατί δεν δημοσιοποιείτε ποιες είναι οι αμαρτωλές ομάδες; Eσείς κάνατε την αναδιάρθρωση για να φύγουν οι στοιχηματζήδες και οι αερητζήδες; Αποτύχατε; Σε ποια όργανα κατηγορούνται οι ομάδες; Αυτό είναι λάσπη στον ανεμιστήρα. Αυτό το γενικώς και αορίστως επί δικαίων και αδίκων, τί είναι; Πώς αλλάξατε το ποσοστό για τη Super League 2; Aποτύχατε στην αναδιάρθρωση».

Aπό την πλευρά του, ο κ. Μάρκου σημείωσε: «Για τη SL2 δεν είπατε κουβέντα. Είναι δικό σας δημιούργημα. Σας είχαμε πει ότι μια υπερκατηγορία με τόσες ομάδες δεν θα λειτουργήσει. Στραγγαλίζετε τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για χρήματα. Αυξήσατε τα χρήματα στον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, στον Μελισσανίδη και στην Παναχαϊκή οι παίκτες κάνουν αποχή. Τι κάνει η ΕΕΑ στην οποία έχετε βάλει τον κουμπάρο σας; O Ηρόδοτος, η αγαπημένη σας ομάδα, για την οποία έχετε κάνει σημεία και τέρατα στο παρελθόν παίζει χωρίς εγγυητική επιστολή. Ο υπουργός υπαινίχθηκε ότι και οι 30 ομάδες είναι ύποπτες για χειραγώγηση. Έχω την υποψία ότι πρόκειται για μεθοδευμένο σχέδιο από τη ΝΔ ενόψει εκλογών. Σήμερα ο Μητσοτάκης βλέπει τους καλλιτέχνες, αύριο θα αναγκαστεί να δει τη SL2 επειδή θα εμφανιστεί ο Μωυσής να δώσει χρήματα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.