ΣΦΟΒ: Κανείς δεν μπορεί να πολεμήσει τον Ολυμπιακό Βόλου

«Αγνοούμε κακοποιούς και τραμπούκους εχθρούς μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας, στην οποία κάνει λόγο για εχθρούς τραμπούκους και κακοποιούς, που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν και να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Τη Δευτέρα 3/7 γίνεται η Γενική Συνέλευση της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας στη χώρα μας, του Ολυμπιακού Βόλου.

Πέρα από τους οικονομικούς και διοικητικούς απολογισμούς ορίζεται και η νέα Διοικούσα Επιτροπή που θα οδηγήσει την αγαπημένη μας ομάδα στις ανώτερες κατηγορίες.

Δίνουμε δυναμικά το παρών τη Δευτέρα με πανηγυρικό χαρακτήρα, στηρίζουμε τη νέα Διοίκηση, στέλνουμε το μήνυμα σε εχθρούς και φίλους.

Αποφασισμένοι και πεισμωμένοι συσπειρωνόμαστε, για να απογειώσουμε την ομάδα μας.

Αγνοούμε παντελώς εχθρούς και αμετανόητους και αδίστακτους συκοφάντες, υβριστές, αποτυχημένους, κακοποιούς, τραμπούκους, δυστυχισμένους, άμπαλους, νεκροθάφτες, αγνώμονες, μικρόψυχους, αγράμματους, άφραγκους, πανικόβλητους, με δύστυχα όνειρα και εφιάλτες που επιτίθενται σε έντιμα και ακέραια μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου.

Καταγγέλλουμε τους ηθικούς αυτουργούς και εμπνευστές της νέας ομάδας της Πύδνας που έφεραν κάποιοι ντελιβεράδες πιτσαδόροι στο Βόλο και τους λέμε ότι θα τους εξαφανίσουμε. Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί και να πολεμήσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα μας, η μοναδική με 17.000 οπαδούς στο βιογραφικό της, θα μεγαλουργήσει με υγεία, στόχους και φιλοδοξίες».

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.